Καλοκαιρινή γιορτή με χρώμα και χαμόγελα από τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Το γήπεδο αντισφαίρισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) γέμισε με χρώματα και παιδικά χαμόγελα, στην όμορφη καλοκαιρινή γιορτή που ετοίμασαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι μικροί χορευτές παρουσίασαν ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με θέμα: «Μουσικές νότες από την αρχαία έως τη σύγχρονη Ελλάδα» και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους γονείς που στηρίζουν το έργο που επιτελείται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, αλλά και το προσωπικό για τη μεγάλη ζεστή αγκαλιά που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα παιδάκια.

Με τη σειρά τους τα παιδιά αφιέρωσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου μία μαντινάδα – χορευτικό κάλεσμα και «ευχαριστώ» μαζί για τα δώδεκα χρόνια προσφοράς στα παιδιά και στις οικογένειες της πόλης, και η Διευθύντρια του Ο.Κ.ΟΙ.Π.Α.Δ.Α Κωνσταντίνα Πράτσα, με τη σειρά της του προσέφερε ένα συμβολικό δώρο ως ενθύμιο της βραδιάς.

Χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Αντωνόπουλος, η αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Κατερίνα Ιωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Share