Κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου καταγγέλουν τη συμπεριφορά του Π. Κόνιαρη

Οι Κάτοικοι των Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου, με επιστολή τους, καταγγέλουν τη στάση και συμπεριφορά του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου Πέτρου Κόνιαρη εναντίον του Συλλόγου.

Όπως τονίζουν στην επιστολή, ο κ. Κόνιαρης τους εξύβρισε και τους απείλησε, λέγοντας ότι «θα διαλύσει» τον σύλλογό τους, πινακίδα του οποίου, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, αφαίρεσε από την περιοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κόνιαρης είχε δεχθεί πρόσφατα και άλλη καταγγελία για τη συμπεριφορά του, από τη ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου για συμπεριφορά του απέναντι σε υπαλλήλους

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στην επιστολή τους αναφέρουν:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Από τις ημέρες των εορτών κάτοικοι των εργατικών κατοικιών είχαμε ετοιμάσει ένα γράμμα καταγγελία για την συμπεριφορά του κου Κόνιαρη, το οποίο και παραδώσαμε στον δήμαρχο κο Αμπατζόγλου.

Η συπεριφορά του κου Κόνιαρη ήταν απαράδεκτη προς την γειτονιά αυτή σε κατοίκους και τον τοπικό σύλλογο.

Τις ημέρες των εορτών ο συγκεκριμένος με αλαζονεία αρχομανή και πολύ εμπάθεια μοίραζε αντί για ευχές ύβρεις και απειλές προς όσους έχουμε προαναφέρει. Απειλές του τύπου θα σας διαλύσω τον σύλλογο δεν θα σας δώσω τίποτε όσο έχετε για μέλη τον τάδε και την δείνα. Ανέφερε και ονόματα κατοίκων. ΄Υβρεις και χαρακτηρισμούς που δεν μπορούν ούτε να γραφούν ούτε να ειπωθούν.

Λίγες μέρες αργότερα αφαίρεσε την πινακίδα του συλλόγου από την θέση της. Στην θέση αυτή βρισκόταν πάνω από 40 χρόνια.

Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Κανείς δεν ζήτησε από τον Κόνιαρη να δώσει κάτι από το σπίτι του, ούτε ο σύλλογος ούτε οι κάτοικοι.

Ο Σύλλογος και οι κάτοικοι εκείνο που ζητούν από τον Κόνιαρη και τον κάθε σύμβουλο του Δήμου είναι να κάνουν αυτά που οφείλουν από την θεσμική τους θέση.

Τι όραμά του για την διάλυση του Συλλόγου που αναφέρθηκε μας πάει πολύ πίσω. Η χούντα διέλυσε τους συλλόγους που δεν ήταν της αρεσκείας της.

΄Οσο για τα ποιά μέλη θα έχει ο κάθε σύλλογος δεν χρειάζεται την έγκριση κανενός Κόνιαρη.

Τέλος να πάει η πινακίδα στην θέση της, γιατί αυτό είναι προσβολή στην ιστορία της γειτονιάς.

Με την έπαρση που έχει νομίζει ότι είναι ο άρχοντας που ορίζει τα πάντα. Παραβλέπει ότι την θέση που κατέχει την οφείλει στις ψήφους των Μαρουσιωτών και στην εμπιστοσύνη του Δημάρχου κου Αμπατζόγλου, από τον οποίο οι κάτοικοι των εργατικών περιμένουν να αποκαταστήσει την τάξη.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ

 

Share