Θ. Αμπατζόγλου: «Συνεργαζόμαστε για δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την εξωστρέφεια του Αμαρουσίου»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την ΠρόεδροΑναστασία Μέτσιου την Αντιπρόεδρο Βασιλική Αρβανιτοπούλου την Γ. Γραμματέα Κορίνα Λιούτα τον Γ. Αρχηγό Εμμανουήλ Βογιατζάκη τον Ειδ. Γραμματέα Νικόλαο Τακτικό και τον Τεχνικό Σύμβουλο Κώστα Βλαντή του “Τρίτων” Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση επικαιροποιήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου που είχαν τεθεί και κατά την πρώτη συνάντηση τον Ιανουάριο του 2020 και ειδική αναφορά έγινε στο σπουδαίο αθλητικό έργο που επιτελείται στον υγρό στίβο προσφέροντας δημιουργική διέξοδο στους νέους και μετάλλια στο Μαρούσι.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Ο “Τρίτων”, το σημαντικότερο αθλητικό σωματείο υγρού στίβου στα Βόρεια Προάστια, τυγχάνει της στήριξής μας καθώς φέρνει επιτυχίες διεθνούς εμβέλειας στην πόλη μας και αποτελεί πρότυπο δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους μας. Συνεργαζόμαστε αρμονικά για όλα τα ζητήματα και δρομολογούμε από κοινού δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την εξωστρέφεια του Αμαρουσίου»

Share