Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε την τοπική αγορά του Αμαρουσίου

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισκέφθηκε σήμερα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι κατά την πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων.

Ο κ. Αμπατζόγλου επισκέφτηκε τα καταστήματα και επιχειρήσεις στους πεζόδρομους του κέντρου και συνομίλησε με ιδιοκτήτες αλλά και πολίτες ενημερώνοντάς τους για τα μέτρα που έχει λάβει ο Δήμος τόσο πριν την έναρξη λειτουργίας της αγοράς, όσο και μετά από αυτή προκειμένου όλοι να αισθάνονται ασφαλείς.

Σε δήλωσή του ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρει: “Επισκέφθηκα σήμερα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι για να τους ευχηθούμε και να δώσουμε το μήνυμα ότι στηρίζουμε την τοπική αγορά !

Στηρίζουμε τους ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων προκειμένου να μείνουν “ζωντανοί” και να μπορέσουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Ο Δήμος μας την εβδομάδα που πέρασε προχώρησε εκ νέου σε εργασίες καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων για να νιώθουν όλοι οι πολίτες και οι καταστηματάρχες ασφαλείς.

Οι εργασίες αυτές θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Θέλουμε το Μαρούσι να ξαναβρεί τη ζωντάνια του με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Η Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό όλων των επιχειρήσεων και θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο προκειμένου να διευκολύνει τη λειτουργία τους. Εύχομαι καλή νέα αρχή!”

#Προσέχουμε – #Στηρίζουμε –
#Μένουμε_ασφαλείς #Κρατάμε_αποστάσεις

 

Share