Θ. Αμπατζόγλου: «Προχωρούν ταχύτατα βάσει τεχνικού προγράμματος τα έργα ασφαλτοστρώσεων και υποδομών στο Μαρούσι»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα έργα ασφαλτόστρωσης επί της οδού Σαπφούς στη Ν. Λέσβο και κατασκευής δικτύου αποχέτευσης / σύνδεσης κατοικιών και ασφαλτόστρωσης επί της οδού Άρη Φακίνου στο Σωρό, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020.

Ο  κ. Θ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κάββαλο και τους εργολάβους για την πρόοδο των εργασιών, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους των περιοχών παρουσία και των Προέδρων των τοπικών Συλλόγων Nέας Λέσβου και Σωρού & Λάκκας Κόττου, Ρένα Χαλιώτη υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου και Αθανάσιο Νησιώτη αντίστοιχα.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του στα σημεία των έργων, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Βάσει του τεχνικού μας προγράμματος προχωρούν ταχύτατα τα έργα στο Μαρούσι. Τα παρακολουθούμε στενά και σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται για την επίλυση θεμάτων όπου προκύπτουν. Τα έργα που εκτελούμε έχουν ως κεντρικό άξονα σκέψης και πολιτικής βούλησης την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας και με αυτές τις αρχές προχωρούμε και διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για να κάνουμε το Μαρούσι μας πιο όμορφο και φιλικό στον πολίτη».

Παρόντες στην αυτοψίες ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.​

Share