Θ. Αμπατζόγλου: «Μέσα στο 2020 η ανακαίνιση / αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου»

Μετά τη συνάντηση με τον Γ.Σ. Αμαρουσίου και τον Α.Ο. Παραδείσου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνέχισε τις επαφές με τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, πραγματοποιώντας συνάντηση με στελέχη του Τρίτων” Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με την Γ. Γραμματέα Κορίνα Λιούτα και τον Τεχνικό Σύμβουλο Κώστα Βλαντή του “Τρίτων” Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου που βρίσκεται σε συνάρτηση και με την καλύτερη διαχείριση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ο “Τρίτων” προσφέρει σημαντικές αθλητικές υπηρεσίες όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και στη χώρα με αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς. Στηρίζουμε την προσπάθειά του Ομίλου που είναι και εθνική προσπάθεια. Αντιλαμβανόμενοι αυτό το γεγονός και τη μεγάλη σημασία του υγρού στίβου για το Μαρούσι, στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2020, έχουμε δεσμεύσει ικανοποιητικές δαπάνες για την ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου μας. Παράλληλα θα δημιουργήσουμε ένα νέο κανονισμό λειτουργίας που θα εξυπηρετεί καλύτερα τόσο τις οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες όσο και τους πολίτες».

Share