Θεόδωρος Αμπατζόγλου: Το Μαρούσι θα αποκτήσει το δικό του θέατρο

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνεχίζει τις συναντήσεις του στις διάφορες κοπές πίτας σε Συλλόγους και κέντρα στο Μαρούσι. Τελευταία του επίσκεψη, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Καλλιτεχνικών Ερασιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για τον τομέρα της τέχνης στο Μαρούσι και το τι μπορεί να αλλάξει.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, αφού ευχήθηκε στους παριστάμενους μία δημιουργική και παραγωγική καλλιτεχνική χρονιά, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σπουδαίες δραστηριότητες του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Δημοτικού Ωδείου και συνεχάρη τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νικόλαο Πέππα, την αντιπρόεδρο Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, που αποτελεί, όπως είπε, πρότυπο για όλη την Αττική.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανακοίνωσε και τη βούληση της νέας δημοτικής Αρχής να αποκτήσει το Μαρούσι το δικό του θέατρο. Οι ενέργειες για το Δημοτικό Θέατρο Αμαρουσίου έχουν ξεκινήσει και «ήρθε η ώρα για τα 2.500 και πλέον μέλη των πολιτιστικών τμημάτων και όλους τους Μαρουσιώτες να αποκτήσουν τη δική τους πολιτιστική στέγη, που θα προσδώσει ένα νέο κύρος στον πόλη» τόνισε ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, δεσμευόμενος ότι εντός του 2020 θα μπουν οι βάσεις για αυτό το μεγάλο εγχείρημα.

Από την πλευρά τους, τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, όσο και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την προσοχή που έδειξε από την πρώτη στιγμή της θητείας του στις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου και σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους και την αντιδημαρχία Πολιτισμού, συνεργούν όλοι μαζί σήμερα για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Την εκδήλωση «έντυσαν» με τις καλλιτεχνικές τους παρουσίες η παιδική χορωδία και αυτή των ενηλίκων του Δημοτικού Ωδείου, καθώς και τα τμήματα χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου, μέλη των πολιτιστικών τμημάτων και πλήθος κόσμου.

Share