Η φιλανθρωπική εκδήλωση “ζωγραφική σε πέτρα” της κυρίας Μαρίας Παυλοπούλου στον Πρότυπο βρεφονηπιακό σταθμό Froggy γνώρισε τεράστια επιτυχία

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική εκδήλωση «Ζωγραφική πάνω σε πέτρα» της κυρίας Μαρίας Παυλοπούλου στον Πρότυπο Βρεφονηπιακό Σταθμό Froggy της κυρίας Μελίνας Τσιμπρικίδου ,η οποία μαζί με τις συνεργάτιδές της φρόντισαν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος κ.Τσιφλίκης Σταύρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση δηλώνοντας την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του απέναντι στην κυρία Παυλοπούλου για την πρωτοβουλία της να δωρίσει τα έσοδα της εκδήλωσης στο Σύλλογο. Μας μίλησε για τη γνωριμία του με τον κ.Προκόπη Παυλόπουλο ,όταν ο ίδιος εγκαινίασε το καινούργιο κτίριο στην Καλαμαριά ,που θα φιλοξενήσει το ΚΔΗΦ (Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας) , για άτομα με σύνδρομο Down. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών με αποτέλεσμα να πουληθούν όλες οι δημιουργίες !

Το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα 3000 € και ξεπέρασε κάθε προσδοκία , όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος τα παρέλαβε . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου , η Περιφερειάρχης Αττικής κυρία Ρένα Δούρου , ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Καραμέρος , ο Δήμαρχος Πεντέλης κ.Δημήτρης Στεργίου , η Δημοτική Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Ψυχικού κυρία Νάντια Σουμπασάκη – Παπαδημούλη , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Φώτης Χρυσικός , αλλά και πολλοί στενοί φίλοι της κυρίας Παυλοπούλου και συνάδελφοι της κυρίας Τσιμπρικίδου. Φυσικά αξιοσημείωτη ήταν και η προσέλευση των γονέων του Σταθμού που βοήθησαν και εκείνοι με την προσφορά τους στη στήριξη του σκοπού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η είσοδος της κυρίας Παυλοπούλου συνοδεύτηκε από μια σύνθεση καλωσορίσματος και ευχών από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη , η οποία επίσης προσέφερε ένα ποσό για την ενίσχυση της εκδήλωσης. Ωστόσο το πιο λαμπρό χαμόγελο ήταν αυτό της μικρής εκπροσώπου του Συλλόγου , που προσέφερε δώρα φτιαγμένα από τα μέλη του Συλλόγου και έκλεψε τις εντυπώσεις από όλους τους παρευρισκόμενους. Γνωρίζοντας την ευαισθησία της κυρίας Παυλοπούλου και της κυρίας Τσιμπρικίδου περιμένουμε κι άλλες ευχάριστες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

κ. Μαρία και κ. Σίσσυ Παυλοπούλου

κ. Μαρία Παυλοπούλου

κ. Μαρία Παυλοπούλου, κ. Μελίνα Τσιμπρικίδου, κ. Νάντια Σουμπασάκη – Παπαδημούλη

κ. Μελίνα Τσιμπρικίδου, κ. Φώτης Χρυσικός

κ. Μαρία Παυλοπούλου, κ. Σταύρος Τσιφλίκης, κ. Μελίνα Τσιμπρικίδου

Η μικρή εκπρόσωπος του συλλόγου και η στιγμή που παραδίδονται τα χρήματα στον πρόεδρο

κ. Μελίνα Τσιμπρικίδου, κ. Γιώργος Καραμέρος, κ. Φώτης Χρυσικός, κ. Ρένα Δουρου, κ. Μαρία Παυλοπούλου, κ. Δημήτρης Στεργίου 

Share