Η σχολική χρονιά ξεκινάει στο…So easy® Αμαρουσίου!

Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, όλοι οι γονείς αναρωτιούνται πώς θα δώσουν τα καλύτερα εφόδια στα παιδιά τους και φέτος, ειδικά στον τομέα των ξένων γλωσσών που είναι πια κάτι παραπάνω από απαραίτητες στις μέρες μας. Όλα μπορούν να γίνουν ευκολότερα στα κέντρα ξένων γλωσσών So easy®!

Βασικός στόχος των κέντρων ξένων γλωσσών So easy®, είναιο σπουδαστής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει και να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ξένη γλώσσα με την ίδια ευκολία που χρησιμοποιεί και τη μητρική του.

                            Εδώ μιλάς!

Οι ξένες γλώσσες δεν έχουν μόνο αξία αλλά είναι ζωτική ανάγκη για όλους μας.

Με την αποκλειστική μέθοδο So easy®,τα παιδιά μαθαίνουν τη γλώσσα μέσα από την ανάπτυξη ολοκληρωμένου κείμενου, χρησιμοποιώντας όλες τις δεξιότητές με τον ίδιο τρόπο που έμαθαν και τη μητρική τους. Εξοικειώνονται, αγαπούν, επικοινωνούν με άνεση στη νέα δική τους γλώσσα. Σε ηλικία 13 χρονών πετυχαίνουν στο Lower και στα 15 τους ολοκληρώνουν τη γλωσσομάθεια κατακτώντας με σιγουριά το Proficiency.

Τη φετινή σχολική χρονιά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So easy® μέσα απ΄τo  So easy® Smart  Watchεμπνέουν, ξεσηκώνουν και φέρνουν το μάθημα των παιδιών-που ξεκινούν μια ξένη γλώσσα-στο σπίτι τους, με μια άμεση πρότυπη επικοινωνία.

Oι ενήλικες σπουδαστές διαμορφώνουν το δικό τους πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους τους. Με ταχύρρυθμα τμήματα σε 9 ξένες γλώσσες για ενήλικες κερδίζουν έως 30% χρόνο σπουδών. Με εντατικά μαθήματα IELTS, GMAT, GRE, TOEFL και TOEIC πετυχαίνουν γρήγορα και σίγουρα το πτυχίο που τους χρειάζεται. Εκτός από τα Αγγλικά για ενήλικες, ταχύρρυθμα μαθήματα γερμανικών, ισπανικών, ιταλικών και σε 5 ακόμα ξένες γλώσσες, εξασφαλίζουν στους σπουδαστές την ολοκληρωμένη επικοινωνία με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον προφορικό και γραπτό λόγο.

Με τη δυναμική του So easy®, μιλάς εύκολα, ευχάριστα και για πάντα!

 

Πληροφορίες

Κέντρα ξένων γλωσσών Soeasy Αμαρουσίου

Πλαταιών 6 και Χατζηαντωνίου

Τηλ. 2106147260

email: marousi@soeasy.gr