Η σχολή χορού «Αλεξοπούλου» στο Μαρούσι γιορτάζει τα 50 της χρόνια με δωρεάν μαθήματα

Φέτος η σχολή χορού Βέρα και Ρεγγίνα Αλεξοπούλου γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας της με δωρεάν μαθήματα που θα γίνουν από 3/9 ως 14 /9!

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην σχολή Αμαρουσίου, Σουλίου 6α και στην σχολή της Νέας Ιωνίας , Αγ. Γεωργίου 42 . Οι παλιοί αλλά και οι νέοι μαθητές θα  έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν  στα  διάφορα  είδη χορού, όπως μπαλέτο, σύγχρονο ( release και acrobatics ), μοντέρνο ( Graham) , Jazz dance, κλακέτες , τεχνική Ισιδώρας Ντάνκαν , μέθοδος Φέλντενκραις . Τα τμήματα χωρίζονται σε παιδικά από 4 ετών , εφηβικά   και ενηλίκων .

Η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται κατόπιν δήλωσης συμμετοχής . Τηλεφωνικά στο 6977212785 και στο email : iasisr@icloud.com.

Η σχολή χορού«Βέρα & Ρεγγίνα Αλεξοπούλου»

Η σχολή χορού « Βέρα & Ρεγγίνα Αλεξοπούλου» ιδρυθείσα το 1968 και αναγνωρισμένη από το Κράτος και το ΥΠΠΟ, μέλος  του ΣΙΣΧΕ, ΣΕΧ, UNESCO ,Association Feldenkrais France, προσφέρει εδώ και χρόνια την πείρα ,την ευρεία σκέψη της και την άρτια διδασκαλία της , με συνεχή ανανέωση των μεθόδων και των προγραμμάτων σπουδών.

Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικά είδη χορού και να ανακαλύψουν εκείνο που τους εκφράζει καλύτερα. Στην σχολή μας διδάσκονται τα εξής μαθήματα: ρυθμική & δημιουργικός χορός, μπαλέτο ,σύγχρονο,  musical jazz, character,  country dance , African dance. Επίσης οι ενήλικες, παράλληλα με τα μαθήματα χορού, μπορούν να παρακολουθήσουν και  τα εναλλακτικά μαθήματα Barre a terre, Yoga , μεθόδος Feldenkrais (Awareness Through Movement) και τα ατομικά μαθήματα (Functional Integration).

Τα παιδικά τμήματα προσφέρουν στους μικρούς μαθητές μας την σωστή εκπαίδευση που στοχεύει στη πρόοδο και πνευματική ανέλιξη του παιδιού αλλά και την διαμόρφωση της προσωπικότητας του και διάπλαση του σώματος του.

Τα τμήματα ενηλίκων στοχεύουν στο να αναπτύξουν νέες κινητικές λειτουργίες για την σωστή, ευχάριστη και χωρίς τραυματισμούς ενδυνάμωση του σώματος .

Στην σχολή ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ διδάσκουμε  το ρώσσικο σύστημα στο μάθημα του μπαλέτου , Vaganova και Legat και οργανώνουμε τις εξετάσεις που ορίζει η Russian ballet Society για την απόκτηση του certificate των grades της RBS.

Ο χορός είναι ανάγκη , έκφραση, δημιουργία .Είναι ο κρίκος που ενώνει το σώμα με την ψυχή και τον νου…

Πληροφορίες

Σχολή χορού«Βέρα & Ρεγγίνα Αλεξοπούλου»

Σουλίου 6α, Μαρούσι

Τηλ: 6977212785

 

Share