Η γυναικεία ομάδα πόλο του Τρίτωνα Αμαρουσίου επιστρέφει στην Α1!

Σπουδαία διάκριση για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Αμαρουσίου, η οποία επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Κώστα Καρκατσούλη που έχει έδρα το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου κατέλαβε την δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Ά Εθνική.

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Αμαρουσίου νίκησε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ λαμβάνοντας το εισιτήριο για την άνοδο

Οι έμπειρες παίκτριες που έχει στη διάθεσή του ο Τρίτωνας Αμαρουσίου μαζί με τις νεότερες δημιούργησαν μία μοναδική ομάδα η οποία συνδύαζε με έναν ξεχωριστό τρόπο το χθες με το σήμερα. Ο Τρίτωνας Αμαρουσίου ετοιμάζει ήδη τα επόμενά του βήματα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην Α1 κατηγορία γυναικών και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτριες που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.

Οι παίκτριες του Κώστα Καρκατσούλη που αποτέλεσαν την γυναικεία ομάδα του Τρίτωνα Αμαρουσίου και κατόρθωσαν να πετύχουν τις απαραίτητες νίκες που τις οδήγησαν στην Α1 κατηγορία ήταν: Γαραντζιώτη, Σαμαρά, Βασιλακοπούλου, Τσάκα, Παντελίδου, Ιγνατίδη, Παλαιοδήμου, Ανδρή, Παπαδάκη, Καφαντάρη, Αλεξίου, Μιχαηλίδου, Αγοράνου, Παπατριανταφύλλου και η Τζοβάρα.

Πηγή και φωτογραφία: protothema.gr

 

Share