Ηττήθηκε ο Τσιτσιπάς αλλά έθεσε τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον χθεσινό τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο από τον Ράφαελ Ναδάλ, έκανε ωστόσο μια συγκλονιστική πορεία που ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το παιδί-θαύμα του τέννις στα 18 του ήταν Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία Juniors, έχοντας κερδίσει πολλούς τίτλους στα σημαντικότερα τουρνουά και grand slam. Στα 20 του έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του ως τενίστας και έθεσε τις βάσεις για μια καριέρα που θα τη θυμόμαστε όλοι.

Με τις επιτυχίες του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και συγκεκριμένα στο Rogers Cup, στο οποίο κέρδισε τα μεγαλύτερα ονόματα του τέννις, ανέβηκε σήμερα στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης και έγινε κατά 430.000€ πλουσιότερος.

Το σίγουρο είναι ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον. Χτες έκλεισε τα 20 του χρόνια και απέδειξε πως όλο αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο Τσιτσιπάς θα κάνει την Ελλάδα να γνωρίσει το ξεχωριστό και αρχοντικό άθλημα του τέννις γεμίζοντάς μας με υπερηφάνια. Ας κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι το επόμενο τουρνουά!