ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ Expo: Το πρώτο Εκθεσιακό Συνέδριο για τα Ηλεκτρικά Οχήματα έρχεται στο Μαρούσι!

Το εκθεσιακό συνέδριο ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo έρχεται για πρώτη φορά στο Μαρούσι (Πέμπτη και Παρασκευή, 14 – 15 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi) και αποσκοπεί να δώσει μια ξεκάθαρη και έγκυρη ενημέρωση για το σήμερα και το αύριο του e-mobility στη χώρα μας, τις υποδομές, τις χρηματοδοτήσεις και τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Απευθύνεται σε ιδιώτες, δήμους, στελέχη Συγκοινωνιακών Φορέων, συνεταιρισμούς ταξί, επιχειρηματίες του τουρισμού, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, εταιρείες διανομών (City Logistics) και σε κάθε πολίτη που σκέφτεται τη μετάβαση σε οχήματα μηδενικών ρύπων και οικονομικής λειτουργίας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Δήμου Αθηναίων, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ).

Οι ομιλητές είναι υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων, συστημάτων μετάδοσης της ηλεκτρικής κίνησης, υποδομών και προϊόντων φόρτισης, αποθήκευσης ενέργειας, μηχανικοί, μέλη Ινστιτούτων και Συλλογικών Οργάνων κ.α. Θα απαντήσουν επίσης στα βασικά ερωτήματα κόστους κτήσης, λειτουργίας, επισκευής – συντήρησης και εγγυήσεων για τα ηλεκτρικά λεωφορεία και επιβατικά οχήματα κάνοντας και μια σύγκριση με τα συμβατικά πετρελαιοκίνητα οχήματα ίδιας κατηγορίας.

Ακόμα, κυβερνητικά και μη κυβερνητικά στελέχη θα εισηγηθούν θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης του e-mobility στην Ελλάδα και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για τα ισχύοντα όσο και για τα αναμενόμενα προγράμματα επιδότησης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Η διάρκεια του Συνεδρίου είναι την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, από τις 10:30 έως τις 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://electrokinisiexpo.gr/.

 

Share