Ζαχαροπλαστείο Φύσις: υγιεινά και βιολογικά γλυκά για το Πάσχα σε υπέροχες γεύσεις

Το Ζαχαροπλαστείον Φύσις επιδιώκει να προσφέρει  ποιότητα, να μεταδίδει έμπνευση και να εκφράζει την αριστεία μέσα από την απόλαυση των αισθήσεων. Στόχος του είναι να κάνει κοινωνούς ολοένα και περισσότερους στην ομορφιά και την ποιότητα που πηγάζει από την ελληνική φύση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους επιδόρπιο.

Το maroussi-news επισκέφθηκε το ζαχαροπλαστείο «Φύσις», γεύτηκε τα ελαφριά και πεντανόστιμα γλυκά του και μίλησε με τον ιδιοκτήτη κ. Νταλιάνη, ο οποίος σαν να μιλούσε για το παιδί του μας εξήγησε την ξεχωριστή διαδικασία με την οποία παρασκευάζονται όλα τα προϊόντα.

Για την παρασκευή των γλυκών τουχρησιμοποιεί βιολογικές πρώτες ύλες, καθώς και πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Επιμένει σε φρούτα και βότανα εποχής, σε βούτυρο άριστης ποιότητας, σε ελαιόλαδο αντί για μαργαρίνη, σε ελληνικά γαλακτοκομικά. Δίνει άρωμα στα γλυκά του με φυσικούς τρόπους, όπως με τσάι, μαστίχα Χίου και με ανθόνερο. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται με μέτρο, ή αντικαθίσταται από άλλες φυσικές ουσίες όπως ο χυμός βιολογικής αγαύης, ενώ προσφέρονται επιλογές και σε ομάδες ανθρώπων με διατροφικές ευαισθησίες, όπως δυσανεξία στη γλουτένη, τη λακτόζη ή αλλεργίες.

Σε αυτόν τον παράδεισο του υγιεινού γλυκού το Πάσχα προετοιμάζεται να μας υποδεχτεί με φόρα. Οι δύο εντυπωσιακές τούρτες στη βιτρίνα του μαγαζιού σε κάνουν να θέλεις να έχεις τα γενέθλιά σου μέσα στο Πάσχα, ενώ οι χειροποίητες λαμπάδες που έχουν ζωγραφιστεί στο χέρι συνδυάζονται καταπληκτικά με τα σοκολατένια αυγά για ένα ξεχωριστό δώρο στο βαφτιστήρι. Τα αυγά είναι φτιαγμένα από γνήσια σοκολάτα γάλακτος ή υγείας και είναι στολισμένα στο χέρι με ιδιαίτερες συσκευασίες και παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά. Στην πιο ενήλικη εκδοχή τους είναι καλυμμένα με βρώσιμο χρυσό!

Τα πασχαλινά κουλουράκια παρασκευάζονται με βιολογικό αλεύρι και αυγά, καθώς και με άρωμα φυσικής μαστίχας Χίου και σαλέπι, ενώ βγαίνουν και σε δύο ακόμα πιο υγιεινές συνταγές, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη. Το ίδιο συμβαίνει και με το παραδοσιακό τσουρέκι Καππαδοκίας,  το οποίο επίσης παρασκευάζεται με βιολογικό αλεύρι χωρίς διογκωτικές ύλες. Προσφέρεται και  γεμιστό με πραλίνα από καβουρδισμένα φουντούκια και φυστικοβούτυρο και επικάλυμμένο από γνήσια σοκολάτα γάλακτος, που κάνει όλο το μαγαζί να μοσχοβολά. Επίσης διατίθεται και χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη. Εμείς μπήκαμε στον πειρασμό και αγοράσαμε ένα τσουρέκι λίγο νωρίτερα. Εντυπωσιαστήκαμε από το γεγονός ότι αυτό παρέμεινε αφράτο για μέρες χάρη στην ποιότητα των πρώτων υλών.

Το ζαχαροπλαστείο «Φύσις» γκρεμίζει όλες τις ενοχές για το γλυκό, «Γλυκά με ήθος» είναι η μόνιμη επιδίωξή του. Πόσο καλύτερο δώρο να αποκτήσει κανείς για το Πάσχα που μας έρχεται;

 

Πληροφορίες

Ζαχαροπλαστείο Φύσις

Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι

2114069267

http://fisis.eu