Ζήσε τη μαγεία των LEGO στο 10ο LEGO Festival στο The Mall Athens!

Το LEGO® Festival γιορτάζει τα 10α γενέθλια του και σε προσκαλεί να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία LEGO® στο The Mall Athens!


Από 16/05 έως 02/06, χτίζουμε μαζί εντυπωσιακές LEGO κατασκευές στα 18 ειδικά διαμορφωμένα stages σε όλους τους ορόφους του The Mall Athens. Πάνω από 5.000.000 τουβλάκια LEGO® σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις.

Έλα να διακοσμήσεις με τουβλάκια LEGO® την τεράστια “τούρτα” γενεθλίων για τα 10 Χρόνια LEGO® Festival στο The Mall Athens και πάρε αναμνηστικό το μοναδικό προσωποποιημένο τουβλάκι με το όνομα σου που θα χαράζεται μπροστά σου.

Χτίσε την πόλη του μέλλοντος όπως εσύ την φαντάζεσαι, στο ειδικά διαμορφωμένο stage LEGO® CITY. Φωτογραφήσου με τις πέντε LEGO® Friends™ στην πασαρέλα της Heartlake City.  Γίνε Master του Spinjitzu στο LEGO® NINJAGO®. Περίμενε τον ήχο του γκόνγκ και ξεκίνα για επικές συγκρούσεις στον διαγωνισμό σβούρας LEGO® NINJAGO®!
Βγες νικητής και κέρδισε το συλλεκτικό “χρυσό” μετάλλιο LEGO® NINJAGO®.

20 χρόνια LEGO® Star Wars™ και σπάνια συλλεκτικά LEGO® σετ σε μεταφέρουν σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακριά, στο μοναδικό LEGO® Star Wars™ Museum.
Δοκίμασε όλα τα νέα μοντέλα LEGO® Technic και ανακάλυψε τις απόλυτα ρεαλιστικές τους λειτουργίες στο ειδικά διαμορφωμένο stage LEGO® Bugatti Chiron.
Δες από κοντά την συλλεκτική LEGO® Creator expert Ford Mustang και το ιστορικό Ford Mustang 5.0L 2+2 Fastback “ELEANOR”.

Το 10ο LEGO® Festival είναι στο The Mall Athens και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Share