Επιτυχημένο διήμερο σεμιναρίων-συναυλιών κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης» από την ΚΕΔΑ

Με επιτυχία διεξήχθησαν τα δύο σεμινάρια-συναυλίες κιθαριστών, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με την υποστήριξη του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.     

Τα σεμινάρια- συναυλίες δόθηκαν στην αίθουσα «Νίκος Γούναρης» του Ωδείου, παρουσία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Φωτεινής Κοσκόρου, των εφόρων του Ωδείου, γονέων και μαθητών.

Υπεύθυνος του 1ου Σεμιναρίου, Ενορχήστρωσης και Διεύθυνσης Ορχήστρας ο έφορος κιθαρίστας Ευάγγελος Μπουντούνης, με τη συμμετοχή επίσης του εφόρου- καθηγητή κιθάρας Βασίλειου Μαστοράκη, της Μάρως Ραζή, και των καθηγητών Αλέξανδρου Κάλκου και Κωνσταντίνου Κωστίκου.

Στο 1ο Σεμινάριο- Συναυλία συμμετείχαν μαθητές που φοιτούν στην κατωτέρα τάξη του Ωδείου και έκλεισε με τραγούδια από τον Ευάγγελο Μπουντούνη, τη Μάρω Ραζή και τον Βασίλη Μαστοράκη με τη συνοδεία των μαθητών του Ωδείου.

Υπεύθυνος του 2ου Σεμιναρίου, Ενορχήστρωσης και Διεύθυνσης Ορχήστρας ο έφορος κιθαρίστας Βασίλης Μαστοράκης με τη συμμετοχή επίσης του εφόρου-καθηγητή κιθάρας Βαγγέλη Μπουντούνη και του καθηγητή Αλέξανδρου Κάλκου.

Στο 2ο Σεμινάριο – Συναυλία συμμετείχαν μαθητές που φοιτούν στην κατωτέρα τάξη του Ωδείου και δύο πτυχιούχοι της τάξης κιθάρας των καθηγητών Βαγγέλη Μπουντούνη και Βασίλη Μαστοράκη.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την αμέριστη στήριξή τους, καθώς και τους καθηγητές για την εξαιρετική δουλειά και ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές.

Share