Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου

Ενθουσίασε το κοινό η παρουσία του πολυαγαπημένου Μανώλη Μητσιά κατά τη δεύτερη ημέρα συναυλιών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020» την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και πλήθους θεατών πάντα τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στον μεγάλο και ασφαλή χώρο του Αίθριου Θεάτρου (Λεωφ. Κηφισίας 219).

Ο κορυφαίος Μανώλης Μητσιάς ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες από το 1969 μέχρι και σήμερα. Τον συνόδεψαν, ο λαμπρός πιανίστας Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο δεξιοτέχνης Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι, ο Σταύρος Καβαλιεράτος στο μπάσο,  η Τίνα Ντουφεξιάδου στο τσέλο και μαζί όλος ο κόσμος από κάτω, που σιγοτραγουδούσε τα αξέχαστα τραγούδια.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συναυλίας ευχαρίστησε τον καταξιωμένο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά  για την παρουσία του και τις έξοχες ερμηνείες του, συνεχάρη για μία ακόμη φορά τον Πρόεδρο Νίκο Πέππα και τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για την άψογη διοργάνωση και απευθυνόμενος στο κοινό μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά τόνισε: «Μία μεγάλη συγνώμη από τους φίλους  που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν απόψε, λόγων περιορισμένων θέσεων. Η ζήτηση ήταν τουλάχιστον τριπλάσια για αυτόν τον σπουδαίο καλλιτέχνη που τον εμπιστεύονται όλοι οι μεγάλοι δημιουργοί της χώρας μας και που σήμερα μας τίμησε με την παρουσία του. Το Φεστιβάλ του Δήμου μας, συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με εξίσου εξαιρετικές παραστάσεις, μουσικές και θεατρικές, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις».

Το παρόν στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά έδωσαν ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» Κωστής Σηφάκης και η σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά.

Βίντεο: https://www.facebook.com/dhmos.amarousiou/posts/354180722633205

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

05 ΣΕΠΤ.
«ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ» ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ
ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

07 ΣΕΠΤ.
ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

08 ΣΕΠΤ.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΛΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

09 ΣΕΠΤ.
ΒΙΤΑΛΗ – ΜΠΑΣΗΣ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

10 ΣΕΠΤ.
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΠΛΕ»
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

11 ΣΕΠΤ.
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & BOGAZ MUSIQUE
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

12 ΣΕΠΤ.
ΑΝΕΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

13 ΣΕΠΤ.
ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑ∆ΙΑ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

14 ΣΕΠΤ.
«ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ»
ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 €

 

16 ΣΕΠΤ.
ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

 

Σημειώνεται πως:

·       Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 καθώς και από το ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 2132038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.

·       Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας (covid 19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του Υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.​

Share