Εκλογές 2019: Πρωτιά Αμπατζόγλου στο Μαρούσι – Στον ‘Β γύρο με Καραμέρο

Προβάδισμα νίκης πήρε μετά τις χθεσινές εκλογές στο Μαρούσι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου με το συνδυασμό «Μαρούσι – Νέα Εποχή», ενώ θα “μονομαχήσει” με τον Γιώργο Καραμέρο και το #Ενωμένο Μαρούσι στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών την επόμενη Κυριακή για τον δημαρχιακό θώκο του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση της καταμέτρησης στο 94%, ο κος Αμπατζόγλου συγκέντρωσε το 33,82% των ψήφων, με τον κο Καραμέρο να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 24,36%. Στην τρίτη θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων αναδείχθηκε ο κος Βραχνός με 13,19%,

Μετά τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα οι Θεόδωρορος Αμπατζόγλου, Γιώργος Καραμέρος και Παναγιώτης Βραχνός προχώρησαν στις εξής δηλώσεις:

Θεόδωρος Αμπατζόγλου: «Ξεκάθαρη νίκη»

«Το σημερινό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών στο Μαρούσι είναι μια ξεκάθαρη νίκη που μας γεμίζει αισιοδοξία, δύναμη και ευθύνη για την επαναληπτική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής. Οι πολίτες αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη αυτοδιοικητική πολιτική πρόταση και έχουν ήδη
αποφασίσει να πάνε το ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Με πνεύμα συνεργασίας και συμμετοχή όλων ανοίγουμε νέες προοπτικές για την πόλη.
Χωρίς κόντρες, χωρίς ατομικισμούς και με καθαρή ατζέντα.
Με αποφασιστικότητα και σιγουριά.
Με όρους ευπρέπειας ήθος και πολιτικό πολιτισμό.
Την επόμενη Κυριακή επιλέγουμε Δήμαρχο για όλους τους πολίτες».

Γιώργος Καραμέρος: «Να πετύχουμε μαζί σύνθεση και αλλαγή»

«Το σημερινό αποτέλεσμα απέδειξε ότι το Μαρούσι άντεξε στην πόλωση και ότι χρειάζονται ευρύτερες συνεργασίες. Την ερχόμενη Κυριακή  δίνουμε τη μάχη για την εκλογή δημάρχου έχοντας μοναδικό γνώμονα την προοπτική της πόλης μας. Καλούμε όλους τους δημότες, αλλά και τους συνδυασμούς που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου να πετύχουμε μαζί σύνθεση και αλλαγή. Καλούμε, επίσης, τον κ. Αμπατζόγλου σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση μπροστά στους δημότες για τα προβλήματα και τις προοπτικές της πόλης».

Πάνος Βραχνός: «Δώσαμε έναν τίμιο πολιτικό αγώνα»

«Πήρα μέρος σε αυτό τον εκλογικό αγώνα, με καθαρή γραμμή, καθαρή πρόταση, καθαρή τοποθέτηση ως ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός και πιστεύω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε ένα τίμιο πολιτικό αγώνα.

Παραμένω ξεκάθαρα κοντά σε όλους τους πολίτες, χωρίς γραμμές διαχωριστικές, χωρίς πολιτικά κριτήρια, χωρίς μικροκομματικά πλαίσια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που με εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την πρότασή μου.

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για το όραμα και τις αρχές για τις οποίες σας ζήτησα να με ψηφίσετε».

Share