Εγκαίνια για το νέο κατάστημα WATT+VOLT στο Μαρούσι

Εγκαίνια για το πρώτο κατάστημα του δικτύου «WATT+VOLT» στην Αθήνα. Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου καταστήματος που βρίσκεται στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 217Α), έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των επιχειρηματιών.

Ο κ. Πατούλης έστειλε μήνυμα στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προάγει μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Στη νέα εποχή η κάθε επιχειρηματική προσπάθεια αποτελεί ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα, ενάντια στην κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Καλωσορίζουμε στην πόλη μας το νέο κατάστημα “WATT+VOLT” και ευχόμαστε “καλή επιτυχία στους στόχους της επιχείρησης”».

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια. Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα, το πρώτο εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ως το τέλος του 2018 αναμένεται να λειτουργήσουν 20 ακόμη καταστήματα και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας.

 

Share