Δοκιμές νέων μηχανημάτων καθαρισμού και επισκευών στο Δήμο Αμαρουσίου

Όπως ανακοίωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και αναζήτησης νέων τεχνικών, με σκοπό η πόλη να αποκτήσει αξιόπιστες λύσεις, με εγγύηση καλής και μακράς λειτουργίας και πάντα οικονομικές με σκοπό την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε επίδειξη καθαριστικού μηχανήματος στην πλατεία Ηρώων και επί της οδού Δήμητρας. Ομοίως έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές και για άλλα τεχνικά θέματα όπως ταχεία αποκατάσταση οδοστρώματος, επισκευές που απαιτούν ανυψωτικά και καλαθοφόρα, καθαρισμό κτηρίων και άλλα, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.

 

Δοκιμές μηχανημάτων καθαρισμού στο Δήμο Αμαρουσίου

Δοκιμή καθαριστικού μηχανήματος στην πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου

Gepostet von Δήμος Αμαρουσίου am Dienstag, 22. Oktober 2019

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιούμε δοκιμές μηχανημάτων και υπηρεσιών προκειμένου να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση του εξοπλισμού μας, για να διατηρούμε το Μαρούσι καθαρό και ασφαλές και πάντα με οικονομικά επωφελείς όρους.  Παράλληλα παρέχουμε νέα, περισσότερο εγγυημένα, μέσα στους εργαζόμενους του Δήμου μας προασπίζοντας τις συνθήκες εργασίας τους και εναρμονιζόμαστε με τις ευρωπαϊκές πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη».

 

Share