Γυναικεία εσώρουχα: 5 τάσεις που θα καθορίσουν το χειμώνα 2019/2020

Μπορεί οι τάσεις στα γυναικεία εσώρουχα να μην αλλάζουν τόσο συχνά και τόσο έντονα όσο στα ρούχα και στα αξεσουάρ, όμως σίγουρα επηρεάζονται από το γενικότερο κλίμα της μόδας. Το casual στυλ, η άνεση, η απελευθέρωση του γυναικείου σώματος και η αγάπη στις καμπύλες μας επικρατούν στις πασαρέλες τα τελευταία χρόνια και δεν θα μπορούσαν να μην καθορίσουν και τον τρόπο, με τον οποίο βλέπουμε πλέον τα εσώρουχά μας. Τα trends για το φετινό χειμώνα στα γυναικεία εσώρουχα θα μας κάνουν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και να μη θέλουμε να τα αποχωριστούμε από πάνω μας.

Έντονα χρώματα

Η εποχή που προσπαθούσαμε να κρύψουμε το εσώρουχο επιλέγοντάς το σε ουδέτερα χρώματα είναι πλέον παρελθόν. Σουτιέν, σλιπ και κορσέδες σε έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, ροζ και πράσινο, μας φτιάχνουν τη διάθεση και είναι όχι μόνο επιτρεπτό αλλά και επιθυμητό να φαίνονται κάτω ακόμα και από μια see-through μπλούζα.

Σουτιέν χωρίς μπανέλα

Πολλά έχουν ακουστεί για τα σουτιέν με μπανέλα και τους κινδύνους τους, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως. Πάντως, ακόμα και αν αποδειχθούν εντελώς αθώα, το σίγουρο είναι ότι δεν είναι βολικά για παραπάνω από 2-3 ώρες. Ευτυχώς, ολοένα και περισσότερες εταιρείες προχωρούν στην προώθηση σουτιέν χωρίς μπανέλα, με ενισχυμένο ύφασμα και μεγάλη ελαστικότητα, ώστε να παρέχεται η μέγιστη στήριξη στο στήθος. Οι επιλογές πλέον είναι δεκάδες, ώστε να αφήνουμε τα σουτιέν με μπανέλα μόνο για ειδικές περιστάσεις.

Σατέν σλιπ

Το σατέν θεωρείται ένα από τα καλύτερα υφάσματα για πολυτελή γυναικεία εσώρουχα, καθώς αφήνει το δέρμα να αναπνέει πολύ περισσότερο σε σχέση με το συνθετικό ύφασμα και τη δαντέλα. Τα σατέν σλιπ είναι κομψά, αγκαλιάζουν τις καμπύλες, δεν προκαλούν ερεθισμούς και ταιριάζουν σε όλα τα σώματα με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Βαμβακερά εσώρουχα

Από την άλλη, βέβαια, για την καθημερινότητά της κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει άνετα. Το ζητούμενο αυτό, που παραγκωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια για χάρη του αισθησιασμού και της υποχρέωσης των γυναικών να είναι συνεχώς ντυμένες με σέξυ εσώρουχα, έρχεται ακόμα πιο δυναμικά φέτος. Ευχάριστα και βολικά γυναικεία εσώρουχα από βαμβάκι αποτελούν προτάσεις των σχεδιαστών ολοένα και περισσότερο και μας θυμίζουν ότι το απλό είναι πάντα όμορφο.

Μεγάλα μεγέθη

Σημαντικό μέρος της καμπάνιας ότι κάθε σωματότυπος είναι αποδεκτός αποτελεί και η στροφή των σχεδιαστών σε μεγάλα μεγέθη σουτιέν. Πλέον, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει σε όλα τα brands μια τεράστια ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και στυλ σε διάφορα cups, ώστε να διαλέξει αυτό που πραγματικά της ταιριάζει και δεν την καταπιέζει. Σε αυτό το πλαίσιο, κυριαρχούν και τα σουτιέν-μπουστάκια που παρέχουν καλύτερη υποστήριξη και έχουν γίνει σύμβολο της απελευθέρωσης από τα skinny πρότυπα του παρελθόντος.

Μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις σε γυναικεία εσώρουχα εδώ.

Share