Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου στα έργα ανάπλασης σε πάροδο και πεζοδρόμιο στα Ανάβρυτα

Αποδέκτης θερμών ευχαριστιών από κατοίκους της περιοχής Αναβρύτων έτυχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, στην πάροδο της οδού Ίωνος, όπου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης, όπως και στους παρακείμενους δρόμους όπου ανακατασκευάστηκαν πεζοδρόμια.

Οι κάτοικοι της περιοχής, συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την αποτελεσματικότητά του στην ικανοποίηση του αιτήματός τους που αφορούσε στην επισκευή της παρόδου της Ίωνος, δεδομένων των φθορών και του κινδύνου που αντιμετώπιζαν κατά τη διέλευσή της.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της Δημοτικής Αρχής για την περιοχή και μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους παριστάμενους κατοίκους σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η περιοχή αναβαθμίζεται και βελτιώνεται αισθητά η καθημερινότητά σας. Το αίτημά σας ήταν δίκαιο, όπως και άλλα σε άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου, όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα για πολλά χρόνια.  Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού μας προγράμματος και με σύνεση και προγραμματισμό προσπαθούμε κάθε μέρα, με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις να κάνουμε το Μαρούσι περισσότερο φιλικό και ασφαλές».

Παρόντες κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στην περιοχή των Αναβρύτων ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και κάτοικος της περιοχής Θανάσης Βλαχοπιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Δνσης Τεχνικών Έργων.​

 

Share