Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε ασφαλτόστρωση επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη

Αυτοψία σε ασφαλτόστρωση επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στο πλαίσιο επιτόπιων ελέγχων που πραγματοποιεί για την πρόοδο των εργασιών σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Το έργο ασφαλτόστρωσης επί της Παν. Τσαλδάρη είναι συνεχιζόμενο αυτού που αφορά αποκαταστάσεις κρασπέδων – ρείθρων, φρεατίων υδροσυλλογής και ασφαλτοστρώσεις επί της αξονοδιασταύρωσης Παν. Τσαλδάρη – Κίμωνος – Υψηλάντου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου παρουσία του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάβαλου, ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες και στη συνέχεια δήλωσε: «Με προτεραιότητα την ασφάλεια στις μετακινήσεις, συνεχίζουμε τα έργα σε όλο και πιο πολλές περιοχές της πόλης μας. Το Τεχνικό μας Πρόγραμμα του 2021 προβλέπει περισσότερες ασφαλτοστρώσεις και επισκευές οδοστρωμάτων. Παράλληλα διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για μία εκτεταμένη ανακατασκευή οδοποιίας και πεζοδρομίων που έχει ανάγκη το Μαρούσι».

Ο Δήμαρχος, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στην περιοχή τους.​

Share