“Από ζευγάρι γονείς”: Ανοιχτή εκδήλωση για τα νέα ζευγάρια στο ΜΗΤΕΡΑ

Μια από τις πιο σημαντικές αλλαγές που περνάει ένας άνθρωπος στη ζωή του, είναι όταν γίνεται γονιός. Πρόκειται για μια διαδικασία που μας αλλάζει και ως μονάδες αλλά και ως ζευγάρι. Ισορροπίες, καθημερινότητα, στόχοι και προγράμματα ανατρέπονται με συνέπεια, αρκετές φορές, η σχέση του ζευγαριού να κλονίζεται. Όταν, όμως, οι γονείς κρατήσουν το μωράκι τους στην αγκαλιά τους όλα τα παραπάνω ξεχνιούνται και μια άπλετη αγάπη και χαρά γεμίζει τη ζωή τους.

Ωστόσο, οι νέες μαμάδες και οι νέοι μπαμπάδες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και τον πρώτο καιρό με ένα μωρό στο σπίτι, οφείλουν να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι η διατροφή, η γυμναστική, η ψυχολογία, αλλά και ο θηλασμός και οι εξειδικευμένες ανάγκες ενός βρέφους.

Η NOUFIO και το Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ φιλοξενούν μια ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο «από ζευγάρι γονείς», δωρεάν για όλα τα νέα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν μωράκι, πρόκειται να γίνουν σύντομα γονείς ή είναι ήδη γονείς ενός νεογέννητου βρέφους.

Η εκδήλωση με τίτλο «από ζευγάρι γονείς» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 10:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν.ΛΟΥΡΟΣ” του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις ιατρών για σημαντικά θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τις εγκύους και τις νέες μανούλες και αφορούν τη Διατροφή, την Ομορφιά-Περιποίηση, τη Ψυχολογία αλλά και την Άσκηση.

Είσοδος δωρεάν

Πληροφορίες: 210-6869 000

Share