Απολαμβάνουμε καθημερινά το φαγητό της γιαγιάς μας από την Green MΑΝΗ στο Μαρούσι

Το όνομα της επωνυμίας σε παραπέμπει σε εκείνο το άγριο τοπίο με τα πετρόχτιστα σπίτια, την άγρια ομορφιά και τις μεσογειακές γεύσεις. Ο λόγος για την Green ΜΑΝΗ την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διατροφής εδώ και 22 χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο τα πολλά χρόνια εμπειρίας που καθιστά την εταιρεία ξεχωριστή. Αυτό που έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη της πορεία είναι τα καλομαγειρεμένα πιάτα της που θυμίζουν εκείνα που μαγείρευε κάποτε η γιαγιά και απολάμβανε όλη η οικογένεια. Ποιοτικό φαγητό σε ανταγωνιστικές τιμές και νόστιμα, γιαγιαδίστικα φαγητά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αλυσίδας καταστημάτων Green MΑΝΗ.
Συνολικά στην Αττική διαθέτει 13 καταστήματα με πιάτα μαγειρεμένα με φρέσκες πρώτες ύλες. Παραδοσιακός μουσακάς, σουτζουκάκια σμυρνέικα, κοτόσουπα, λαχανοντολμάδες αλλά και σπανακόρυζο, ρεβύθια με μυρωδικά και πέρκα σχάρας με λαδολέμονο είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που προσφέρονται από τα καταστήματα της Green Μάνη.

Καθημερινά παράγονται περίπου 12.000 μερίδες με τη μέθοδο Cook & Grill καθώς εκτός από την τροφοδοσία των καταστημάτων της εξυπηρετεί επίσης εταιρίες, κλινικές, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στο Μαρούσι το κατάστημα Green ΜΑΝΗ θα το συναντήσετε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 58 το οποίο παραμένει ανοιχτό από Δευτέρα έως και Σάββατο 11:30 – 17:30.

Μπορείτε να παραλάβετε το φαγητό που επιθυμείτε είτε οι ίδιοι από το κατάστημα είτε μέσω delivery. Οι διανομές φαγητού γίνονται από τις 12:00 έως και τις 17:00. Eπίσης οτιδήποτε παραγγείλετε από την Green Μάνη μπορεί να φτάσει στο σπίτι ή στη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολα κατεβάζοντας την εφαρμογή στο κινητό σας.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Green MΑΝΗ δραστηριοποιείται επίσης και στον τομέα της μαζικής εστίασης και των εκδηλώσεων. Είτε πρόκειται για ιδιωτικές εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτι), είτε για εταιρικούς πελάτες (επαγγελματικές δεξιώσεις, ετήσια κοπή πίτας, coffee breaks) η “Green ΜΑΝΗ CATERING” παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες. Μεταξύ άλλων δίνει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους μενού το οποίο μπορεί να είναι εξειδικευμένο και να περιλαμβάνει συγκεκριμένες ντόπιες γεύσεις από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Η Green ΜΑΝΗ Catering με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει μπορεί να προσφέρει για παράδειγμα σε κάποιον που το επιθυμεί ένα μενού με βάση τη γαστρονομία των Κυκλάδων!

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.greenmanh.gr/

https://www.facebook.com/GreenMANH/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 770 1985

Το καστάστημα του Αμαρουσίου βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 58