Ανάβουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall με την Ελένη Φουρέιρα!

Στις 15 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, φωτίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος»).

Μαζί και η Pop Queen Ελένη Φουρέιρα η οποία θα τραγουδήσει για το «Make-A-Wish»!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι ανεβαίνουν οι παιδικές χορωδίες από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το International School of Athens που μας μυούν στο γιορτινή ατμόσφαιρα με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Λίγο πριν φωτιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall, στη σκηνή ανεβαίνει η Pop Queen Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική performer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξουμε τους σκοπούς του «Make-A-Wish»!

Λίγα λίγια για το Make-A-Wish

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Ιδρύθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980 και είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 450.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 17 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουμε εκπληρώσει περισσότερες από 2.020 ευχές, 200 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2017.

Christmas in GoldenLand!

Η Χώρα των Ξωτικών σε περιμένει στην χριστουγεννιάτικη GoldenLand, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall! Γνώρισε τον παραμυθένιο κόσμο με τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, το Εργαστήρι Παιχνιδιών και τα μαγικά δενδρόσπιτα και ανακάλυψε μοναδικές εκπλήξεις και παραμυθένιες περιπέτειες! Ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων μόνο στο Golden Hall!

 

Share