Αμπατζόγλου: Διεκδικούμε από την Περιφέρεια Αττικής τα απολύτως αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα

Με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσία του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Δημήτρη Σμυρνή και των Αντιδημάρχων Κων/νου Ρώτα και Ευάγγελου Κάββαλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιοχή του Σωρού και Λάκκας Κόττου όπως αντιπλημμυρικής θωράκισης, κατασκευής αγωγών ακαθάρτων, αποπερατώσεις και διανοίξεις οδών, κατασκευή πεζοδρομίων και σηματοδοτήσεις πλησίον σχολικών συγκροτημάτων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Τα έργα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών, όπως τα αντιπλημμυρικά, λόγω ειδικών τεχνικών προδιαγραφών, εκτελούνται και συνεπώς χρηματοδοτούνται βάσει νόμου από το όργανό της Περιφέρειας και όχι από τον Δήμο. Στο σχετικό φάκελο που έχουμε καταθέσει συνοδευόμενο με όλες τις σχετικές ώριμες μελέτες, συμπεριλαμβάνονται και τα αναγκαία έργα της περιοχής Σωρού. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την υλοποίησή τους από την Περιφέρεια Αττικής, και να προασπίζουμε με κάθε τρόπο  την ασφάλεια των Μαρουσιωτών».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν από την πλευρά Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ανδρομάχη Τσουκαλά και η βοηθός Ταμία κα Νικόλ Καμζέλα.​

dav

Share