Αμέτρητα χαμόγελα χάρισε το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Αγάπης στο Μαρούσι

Όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Αγάπης που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης για τους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών Αμαρουσίου.

Το Δείπνο Αγάπης, που παρατέθηκε στον πολυχώρο του ΔΑΪΣ, με την επιμέλεια και προσφορά των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, χάρισε χαμόγελα στους περίπου 200 ωφελούμενους των κοινωνικών δομών και στιγμές οικογενειακής ζεστασιάς και αγάπης, υπό τους ήχους εορταστικής μουσικής. Μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά έδωσε η προβολή της ταινίας «Χριστούγεννα & ΣΙΑ».

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γινόμαστε μια αλυσίδα αγάπης στη νέα εποχή για το Μαρούσι και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους για ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τιμώντας παράλληλα τους μεγάλους χορηγούς για τη συστηματική αρωγή και υποστήριξή τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσόρισε εγκάρδια τόσο τους ωφελούμενους, όσο και προς τους εκπροσώπους των μεγάλων χορηγών, δίνοντας τις θερμές ευχές του για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά, είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε κάθε σας ανάγκη. Σταθερή δέσμευσή μας είναι ότι στο Μαρούσι κανείς δεν θα νιώθει μόνος και αβοήθητος, όχι μόνο την εορταστική περίοδο, αλλά κάθε μέρα, όλο τον χρόνο.

Στην προσπάθεια μας αυτή είναι αξιόλογη και μας δίνει δύναμη να προχωρούμε μπροστά η ευγενική προσφορά των χορηγών και των εθελοντών του Δήμου μας, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για την ανθρωπιά και την κοινωνική τους αλληλεγγύη.

Η σημερινή τιμητική βράβευση των χορηγών μας αποτελεί μία συμβολική πράξη αναγνώρισης και επιβράβευσης της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο.

Στο Μαρούσι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, γινόμαστε μια αλυσίδα αγάπης και στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά σε όλους».

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος, μαζί με τις θερμές εορταστικές ευχές του, υπογράμμισε την αδιάλειπτη προσπάθεια του Οργανισμού για την στήριξη όσων έχουν ανάγκη και διαβεβαίωσε ότι το έργο αυτό θα συνεχισθεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Στο Δείπνο Αγάπης παρακάθισαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Ιωάννης Νικολαράκος, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κατερίνα Ιωάννου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φανή Λέκκα, Αικατερίνη Βουρλάκη και Μιχαήλ Παπαδόπουλος.

Τιμητική πλακέτα για τη διαρκή ευγενική προσφορά τους απονεμήθηκε στους εξής χορηγούς:

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ (παρέλαβε ο κ. Δούκας)
STHLMET A.E. (παρέλαβε για την εταιρεία η κ. Παπαδογιάννη Εριέττα)
BIOTΥΠΟΣ (παρέλαβαν οι κυρίες Αποστολοπούλου Φιλάνθη και Κυρίτση Σταματία)
PIZZA FAN (παρέλαβαν ο κ. Κοκκινάκης Ηλίας και η κ. Δελλή Αγγελίνα)
Σαπουντζάκης Νικολάος (παρέλαβε ο ίδιος)
Νιαβής Νικόλαος (παρέλαβε ο ίδιος)
Καλιακάτσος Μιχαήλ (παρέλαβε ο ίδιος)
Τσουκαλά Ανδρομάχη (παρέλαβε η ίδια)
Δημουλίκας Γρηγόρης (παρέλαβε ο ίδιος)
Δεν μπόρεσαν να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων οι:

NESTLE
COPELOUZOS GROUP
AVIN INTERNATIONAL LTD
ΔΘΚΑ ΥΓΕΙΑ Α.Ε.
Κατσίνας Αντώνιος
Μπότσης Δημήτριος

Share