«Άθληση για ‘Ολους»: Ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2019-2020

Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοίνωσε την έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων για τη φετινή χρονιά, προσκαλώντας όλους τους πολίτες να συμμετέχουν! Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 ξεκινούν τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου στους διαθέσιμους αθλητικούς χώρους για την περίοδο 2019 -2020.  Τα προγράμματα «Αθληση για Ολους» απευθύνονται σε όλες τις ηλιακές κατηγορίες και πραγματοποιούνται σε όλες τις γειτονιές της πόλης του Αμαρουσίου.

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν:

Αεροβική γυμναστική, Aqua Aerobics, Πολεμικές Τέχνες, Power Plate, Βόλεϊ, Γιόγκα – Πιλάτες, Γυμναστήριο & Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ελεύθερη Γυμναστική, Ζούμπα, Κολύμβηση, Τένις, Μίνι Τένις, Μπάσκετ, Παραδοσιακούς Χορούς, Πινγκ Πονγκ, Ποδόσφαιρο, ΡυθμικήΓυμναστική, Στίβο, Γυμναστική στα Νηπιαγωγεία, Γυμναστική στην Τρίτη Ηλικία, Παραδοσιακούς Χορούς στην Τρίτη Ηλικία, Κολύμβηση σε ΑΜΕΑ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με την ευκαιρία της έναρξης των αθλητικών προγραμμάτων στο μήνυμά του σημειώνει:
«Θα ήθελα να ευχηθώ μία δημιουργική χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες,παλαιούς και νέους, στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου μας. Η άθληση είναι πηγή ζωής και ενέργειας και προσφέρει υγεία και θετική στάση σε όσους την εντάσσουν στην καθημερινότητά τους. Για τους μικρούς, η άθληση είναι μία σημαντική εκπαιδευτική δραστηριότηταπου εξασφαλίζει ισορροπημένη σωματική και ψυχική ανάπτυξη.Οι ευεργετικές επιδράσεις της συστηματικής σωματικής άσκησης για τους μεγαλύτερους είναι πλέον επιστημονικά γνωστές και δεδομένες.Το Μαρούσι, είναι ένας τόπος που είναι συνυφασμένος με τις έννοιες του Ολυμπισμού και του Αθλητισμού και αυτή την κληρονομιά πρέπει να διατηρήσουμε ζωντανή, μέσα από τη διαρκή συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών μας, αλλά και από τις αθλητικές μας δραστηριότητες, που διαρκώςεμπλουτίζουμε και εξελίσσουμε.Επενδύουμε στην προσφορά των ανθρώπων του αθλητισμού στην πόλη μας, επενδύουμε στην άθληση για όλους που προάγει την ευεξία και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου Αμαρουσίου στα τηλέφωνα 210-61.07.650, 651.

Share