Έρχεται η «1η Γιορτή Τοξοβολίας» στο Μαρούσι!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ολυμπιακής Ημέρας, το μαρούσι και το ΟΑΚΑ υποδέχονται την «1η Γιορτή Τοξοβολίας» την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 από 11:30 έως 14:30.

Η διοργλανωση είναι μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Ανάπτυξης Τοξοβολίας (ΚΕΑΤ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία, να συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και να γνωρίσουν το άθλημα συμμετέχοντας ενεργά με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών. Όλα αυτά, στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο Ο.Α.Κ.Α.

Εκτός από τη δραστηριότητα της τοξοβολίας, θα υπάρχουν για τους μικρούς φίλους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εμψυχωτές.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και αναπτυξιακό αγώνα όλων των κατηγοριών τόξου, που θα διεξάγεται στον ίδιο χώρο με την εκδήλωση.

Αναλυτικά οι δράσεις

Α) Διεξαγωγή αγώνα Αναπτυξιακών Κατηγοριών

Ο αγώνας θα αποτελείται από έναν γύρο (36 βέλη σε 6 εξάδες) και θα μπορούν να συμμετέχουν οι ενεργοί αθλητές, κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ΙΣΧΥ, των παρακάτω κατηγοριών: ·Μικρών ηλικιακών κατηγοριών (Παίδων – Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β΄ – Πανκορασίδων Β΄), Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου · Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου Τόξου, που δεν έχουν λάβει μέρος σε αγώνα Α΄ ή Β΄ αγωνιστικής κατηγορίας · Παραδοσιακών τόξων και Barebow, για όλες τις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών Το παράβολο του αγώνα ορίζεται στα 10€ και ο αγώνας θα υπολογιστεί στην αγωνιστική δραστηριότητα των Σωματείων.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

09:00 – 09:45 Έλεγχος εξοπλισμού

09:45 – 10:15 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)

10:15 – 11:45 Γύρος κατάταξης Β΄ ΒΑΡΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 30μ. Α-Γ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΞΩΝ

11:45 – 12:30 Έλεγχος εξοπλισμού

12:30 – 13:00 Δοκιμαστικές βολές (2 6άδες)

13:00 – 14:30 Γύρος κατάταξης

Β) Παρουσίαση της τοξοβολίας σε θεατές και επισκέπτες

Οι θεατές και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επίκεντρο την τοξοβολία, να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια και να γνωρίσουν το άθλημα, συμμετέχοντας ενεργά με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και εκπαιδευτών. Εκτός από τη δραστηριότητα της τοξοβολίας, θα υπάρχουν για τους μικρούς μας φίλους και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους εμψυχωτές. Παράλληλα, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν και τον αναπτυξιακό αγώνα.

Share