Σύλλογος Πολυδρόσου: Νεα ανακοίνωση και σειρά δράσεων για τις καθυστερημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο Σύλλογος Πολυδρόσου Αμαρουσίου προχώρησε σε νέα ανακοίνωση σχετικά με την καθυστέρηση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Πολύδροσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυδρόσου την περασμένη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ άλλων θεμάτων της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισε ομοφώνως «για τη διαπιστωμένη καθυστέρηση – αδράνεια υλοποίησης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο» – όπως αναφέρει χαρακτηριστικά – τα παρακάτω:

-Αποστολή επιστολής – καταγγελίας στους ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, με κοινοποίηση στον δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
-Συνάντηση για το ζήτημα με τον δήμαρχο Αμαρουσίου.
-Συνάντηση με τους επικεφαλής των συνδυασμών του νέου Δ.Σ.
-Συνέλευση ενημέρωσης κατοίκων.
-Παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου.

Στο πλαίσιο των παραπάνω αποφάσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου συνάντηση μελών του Δ.Σ. Συλλόγου με τον νέο γενικό γραμματέα του Δήμου, Α. Κατσιγιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τ.Υ., για την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Πολυδρόσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Παναγιώτης Πάντος, η γραμματέας του Συλλόγου, Χρυσούλα Καρατζή και ο μελετητής Ευάγγελος Ματσούκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης υπήρξε η ενημέρωση για τα εξής θέματα:

O γ.γ. του Δήμου θα πραγματοποιήσει αυτοψία με υπηρεσιακούς παράγοντες την επόμενη εβδομάδα σε ώρες αιχμής, για να έχει ιδία αντίληψη της κατάστασης.
Η ολοκλήρωση των ρυθμίσεων στα τμήματα Αιγιαλείας και Ασπασίας Καψαλά, βόρεια της Αττικής Οδού, των ρυθμίσεων στον παράδρομο της Α.Ο., οδός Καραμανλή, θα υλοποιηθούν μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2019.
Η μονοδρόμηση της Φραγκοκκλησιάς θα υλοποιηθεί μετά την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη ρύθμιση των φαναριών στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου και έκδοση σε ΦΕΚ της απόφασης. Εκτίμηση ολοκλήρωσης το τέλος Σεπτεμβρίου.
Ασφαλή εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει έξι μήνες μετά την ολοκληρωμένη εφαρμογή τους.
Στο μεταξύ ο Σύλλογος αναμένει τις συγκεκριμένες προτάσεις και παρατηρήσεις των κατοίκων για προώθησή τους στον μελετητή στο e-mail του Συλλόγου.

Share