Με πλήθος κόσμου και παρουσία του δημάρχου ο εορτασμός της Παναγίας Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι (pics)

Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη εορτάστηκε το Γενέσιον της Θεοτόκου στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους πολιτών.

Χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κυρίλλου, τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής και ακολούθως η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, δέχθηκε τις ευχές των συμπολιτών για «Κάθε επιτυχία» στο έργο του και συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν στην πόλη και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Στον εορτασμό παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ιωάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Αικατερίνη Βουρλάκη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κυριακή Κανάρη-Ντάλη, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης.

Share