Μεγάλο ανοιχτό γλέντι την Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και όσοι δε θα καταφέρουν να φύγουν από την Αθήνα για κάποια εξόρμηση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο παραδοσιακό γλέντι με σαρακοστιανούς μεζέδες, άφθονο κρασί και πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα στο Μαρούσι!

Το ανοιχτό γλέντι που είναι δωρεάν για όλους διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Το…φαγοπότι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 11 Μαρτίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασ. Όλγας 12, σταθμός ΗΣΑΠ) στο Μαρούσι

Εκτός από φαγητό θα υπάρχει και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, καθλως η δημοφιλής Λιζέτα Νικολάου μαζί με την Αγαθή και τον Γιώργο Δημητρόπουλο, θα ενώσουν τις φωνές τους για να ξεκινήσει το γλέντι.

Το καλλιτεχνικό σχήμα θα πλαισιώνουν ο Λευτέρης Μπουρμής στο τραγούδι – βιολί, ο Σπύρος Παγιάτης στο πιάνο, ο Δημήτρης Σαββαΐδης στο τραγούδι – μπουζούκι, ο Νίκος Τάγκας στην κιθάρα, ο Θωμάς Δημητρόπουλος στο τουμπερλέκι, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος στα πλήκτρα, ο Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Γιώργος Υδραίος.

Τον χορό θα ανοίξουν με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με δάσκαλο τον Γιώργο Φραγκάκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευγενικές χορηγίες των επαγγελματιών: Αγροτική Σοδειά, Χαλβαδοποΐα Μαραθώνος, Μ. Καμπαξής, Κ. Σταμέλος «Μέγαρα», Φούρνος Βενέτη, λοιπών προσφορών από παραγωγούς αγροτικών προϊόντων που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου, τοπικών και άλλων επιχειρήσεων.

 

Share