Γνωρίστε τον Όμιλο UNESCO του Δήμου Αμαρουσίου

Ο Όμιλος UNESCO δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής, είναι μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, που δημιουργήθηκε το 2004. Τα μέλη του προσπαθούν να συνεισφέρουν στην ειρήνη, ασφάλεια και συνεργασία μεταξύ ατόμων και Εθνών διαμέσου της Εκπαίδευσης, της Επιστήμης και του Πολιτισμού.

Αποτελείται από άτομα διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικοεπαγγελματικών κατηγοριών, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί με βάση την πείρα των μεγάλων, αλλά και τους νεωτερισμούς, την ορμή και την αποφασιστικότητα των νέων.

Όλοι τους προσφέρουν την εθελοντική και αφιλοκερδή βοήθεια, που προσφέρει κάθε άνθρωπος «καλής θέλησης», συμμερίζονται τα ιδανικά της UNESCO, προσπαθούν να τα διαδώσουν και συμμετέχουν στο έργο του Διεθνούς Οργανισμού με δραστηριότητες, που εμπνέονται κατευθείαν από τις δικές του.

Κύριος σκοπός του Ομίλου, είναι να προωθήσει την κατανόηση των στόχων της UNESCO, την πραγματοποίηση του προγράμματός της και την ανάπτυξη της διεθνούς κατανόησης και συνεργασίας, σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της.

Οι λειτουργίες του Ομίλου, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, μπορούν να συνοψισθούν σε τρεις λέξεις: επιμόρφωση, πληροφόρηση, δράση.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, ο Όμιλος για την UNESCO Αμαρουσίου και οι Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου σεμινάριο με θέμα: «Γνωρίζοντας τον αυτιστικό τρόπο σκέψης»,διάρκειας δύο ωρών, στις 11:45, στα γραφεία του Ομίλου (Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού, 1ος όροφος).

Πληροφορίες

Όμιλος UNESCO Δήμου Aμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής

Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 2-4, Μαρούσι, ΤΚ 15122

Τηλ: 210-6147002

 

Share