“Τιτάνας”: Ένας σύλλογος αφοσιωμένος στον αθλητισμό

Ο Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ (Titanas Gym) δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο. Είναι ένας αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 2011 στο Μαρούσι, πραγματικά αφοσιωμένος στον αθλητισμό και τη δια βίου άσκηση ως τρόπο ζωής και έκφρασης. Σκοπός του η ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας.

Στον Τιτάνα θα βρεις πληθώρα επιλογών για να αθληθείς αλλά ακόμα και να αγωνιστείς.
Γενική Γυμναστική (ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, χορογραφία), Kickboxing, Πυγμαχία, Aikido, Krav Maga, Cross Training, Personal Training και Fitness για ενήλικες σε περιμένουν να τα γνωρίσεις με την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών-γυμναστών. Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες από 3,5 ετών και άνω.

 

Παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας του, ο Τιτάνας έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τη στήριξη του κόσμου, όπως και πολλές σπουδαίες διακρίσεις σε αγωνιστικό επίπεδο (ομάδα Kickboxing και Γενικής Γυμναστικής).  Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, η ομάδα της Γενικής Γυμναστικής συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “World Gym For Life Challenge 2017” στη Νορβηγία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το maroussi-news μίλησε με τη Λίνα Τζίμα, διακεκριμένη αθλήτρια και υπεύθυνη του συλλόγου για τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται. «Ο αθλητισμός πλάθει χαρακτήρες, με στόχους και όνειρα. Είναι πολύ σημαντικό κάποιος να μάθει, ειδικά από μικρή ηλικία να μάχεται στη ζωή του. Στον Τιτάνα είμαστε μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, προσπαθούμε με την αγάπη μας και την αφοσίωσή μας να διδάξουμε τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού στα παιδιά αλλά και σε μεγαλύτερους. Μπορεί όποιος θέλει να έρθει να μας γνωρίσει από κοντά, να δει και να δοκιμάσει για να βρει το άθλημα που του ταιριάζει.»

Πληροφορίες

Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΑΣ

Παπαφλέσσα 26 & Βορείου Ηπείρου, Μαρούσι

Τηλ: 693 730 8632

 

Share