Loopback: η στιλάτη και οικονομική επιλογή στα γυναικεία ρούχα και εσώρουχα

Δίπλα στο σταθμό του Αμαρουσίου σας περιμένει το Loopback, ένα κατάστημα γυναικείων ρούχων που έχει καταφέρει να συνδυάσει κάτι σπάνιο: την ποιότητα και τις μοντέρνες γραμμές με τις πολύ καλές τιμές. Ένδυση και υπόδηση για τη γυναίκα του σήμερα που θέλει να μαγνητίζει με την εμφάνισή της και τον αέρα της, αυτά είναι τα ξεχωριστά κομμάτια που θα βρείτε στο Loopback που θα δώσουν νέα πνοή στη γκαρνταρόμπα σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Ακριβώς δίπλα, βρίσκεται το Loopback Rack, η συνέχεια του καταστήματος με γυναικεία εσώρουχα, μαγιό και αθλητική ένδυση σε κομψά αλλά και πρωτότυπα σχέδια και χρώματα.

Το maroussi-news μίλησε με τον ιδιοκτήτη του Loopback κ. Κώστα Λειβαδάρο, ο οποίος μας τόνισε ότι στόχος του είναι να προσφέρει στις γυναίκες ποιοτικά ρούχα που ανταποκρίνονται στις τάσεις της μόδας και προωθούν το στυλ σε οικονομικές τιμές, αποτελώντας μια προσιτή επιλογή για όλους.

Μάλιστα, τα καλά νέα είναι ότι όλα τα κομμάτια της χειμερινής σεζόν βρίσκονται σε εξαιρετικές εκπτώσεις αυτές τις μέρες με τιμές έως 9,90€! Ακόμα να επισκεφθείτε το Loopback;

Πληροφορίες

Loopback: Παναθηναίων 13, Μαρούσι, 210 8066379

Loopback Rack: Δήμητρας 3, Μαρούσι, 210 8066379

Loopback Athens: Πατησίων 129, Αθήνα, 210 8846110

 

 

Share